Gerişburnu Ömer Aygün İlkokulu
Gerisburnu Mahallesi No159Seydikemer/Muğla

VİZYON

1-Geleceğimiz olan çocuklarımızın hayata hazırlanması ve iyi birer vatandaş olması; 2-Her öğrencinin yetenekleri doğrultusunda üst öğretime devam etmesi ve sevip mutlu olabileceği bir meslek edinmesi; 3-Öğrenmenin temel ihtiyaç olarak görülmesi ve çalışmaların buna uygun düzenlenmesi; 4-Her velinin öğrencisine gerekli öğrenme fırsatı verildiğini bilmesi, kendisinin de çocuğuna uygun öğrenme ortamını hazırlaması; 5-Öğrencilerinin başarısı ve kalitesiyle, okullar arasında en çok tercih edilen lider okul olmak.

MİSYON

Türk Milli Eğitim Temel Kanunu hedef ve ilkeleri çerçevesinde, "yaşamlarını kazanmakta mahir, eleştirel düşünen, kendisine, ülkesine ve çağına sorumlu, yaşam boyu öğrenen, dürüst, kararlı, üretken, mutlu ve güvenli, kendi kültürünü özümsemiş ve farklı kültürlere anlayışlı" gençler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :normal

normal

klima

Taşımalı eğitim dahilinde bir adet servis mevcuttur.

İlçeye;2 İle;150 km

Gerişburnu Mahallesi Seydikemer Muğla